tiistai 28. elokuuta 2007

To salve and salve not

Salvata ja ei salvata... Siis tuo otsikko joka ei sinällään liity mitenkään mihinkään. Vain sen verran, että se sattuu tuossa töllön ruudussa olemaan kun kohta lähtee pyörimään jakso Ren & Stimpy nimistä huttua. "Ilta-saduksi" se vain siellä naurattaa. Empä ole tänne mitään aikoihin kirjottanut kun ei mitään ole koko kesänä sattunut. Nyt sitten koulu alkoi ja pitäisi varmaan jotain alkaa tapahtumaan.

Ei ehkä pitäisi tänne alkaa tästä mainitsemaan mutta ajattelimpa nyt lopettaa alkoholin käytön, toistaiseksi. Se miksi tänne en välttämättä olisi tahtonut asiasta kirjoittaa johtuu siitä, että tässä alussa on suuri vaara ratkeamiselle. Vaan nyt aluksi tarkoitus olla kuukausi ilman alkoholia. Jos onnistuu ja ei tee pahaa niin sitten pitemmän aikaa.

Koulua tässä tullut viikko taaplailtua. Perus meininkiä. Jatkui siitä mihin viimevuonna jäätiin. Koko ajan jossain on kauheita bileitä ja porukka on entistä sisäsiittoisempaa. Jokapaikassa kaikki kutevat ja kaikilla on joku kainalossa, melkein. Yksinäisen suden elämä on joskus rankkaa. Mutten jaksa moisesta asiasta masentua hetkeksikään.

Kirjoittelin tässä tätä tekstiä vain odotellessani tuon piirretyn käynnistymistä.

Nyt kun koulu on alkanut niin tällekkin blogille siunaantuu aikaa ja kirjoittelen tänne vähän useammin.

Ei soi musiikki kun on yö.
Lainattua. "Täällä on ihan homona marjoja!"
Lainattu: Míro 6v