perjantai 21. marraskuuta 2008

Joo MORO! No jotta synttärit / pikkujoulut meni ja oli todella hauskaa :D kiitos osallitujille. Oli mukava kulkea oulussa porukalla tonttulakit päässä ja hyökkiä snookeriin pelailemaan biljardia. Siellä ei kuitenkaan oltu kuin muutama tuntu (happy hourin loppuun) ja sitten lähdettiin Janille jatkoille ja jatkettiin kello 7 muunmuassa guitar heroa pelaten.

Koulussa on ollu kivaa ja ollaan kuvailtu ja Villen kanssa saatiin hyvä idea lyhytelokuvaan joka kuvataan tammi-helmikuun vaiheessa. Sitä odota innolla. Tarvitaan vaan loistava dialogi joka sitä kannattaisi koska kuvaus on tarkoitus pitää simppelinä.

Tämä viikonloppu mennee ihan rauhallisissa merkeissä täällä haapavedellä ja ensiviikolla hyökin tyrnävälle jossa odottaa tyhjä talo ja rentous ja rauha. Espanjaan on sieltä porukka kadonnut. Saa vain nähdä miten tässä saisi ajan kulumaan ku viikonloppu alko jo eilen ku tänään oli vapaata. Eilen kuvattiin vielä Tuliwaaraan pari pätkää hautausmaalla ja tuli hyvää matskua.

Pitäis tässä viikonlopun aikana kirjotella pari juttua saksan reissua varten niin on sitten hyvällä mallilla asiat. Joululoman käytän raporttien kirjottelemiseen.

Eile muka vähä join. pari olutta ja viskiä sekä swingiä, ei mittaa humalahommia ollu onneksi mutta silleen sopivan rennosti. Sitte väsähin ja tein hirmuannoksen ruokaa ja nukahin Top Gearia katsoen.

Päässä soi: Top Gearin tunnari

keskiviikko 12. marraskuuta 2008

Hellou

Sepä tuo sitcom raportointi vähä unneutu. Vaan sitä kuvattiin 2 päivää armottomalla tahdilla ja hetkeäkään ei vituttanut, ei oman osuuden tai edes oman ryhmän puolsesta. Ei todellakaan vaan vitutus johtui piippolalaisista joilla tuntui olevan peukalo keskellä kämmentä ja pahasti. Kyseisessä ptäkässä näytelleiden tyyppien osalta toivon todella, ettei rahoitus ainakaan kuse äänien huonouteen.

Iskipä kauhee flunssa päälle ja piti pitkästä aikaa olla koulusta päivä pois, tänään kuitenki jo menin kouluun ku vähän helpotti ja varmaan loppuviikonkin siellä kuleskelen kun on aika helppoja päiviä kuitenkin. Nyt ois sen paloharjoituksen fiktio-osuuden kuvaamisen aika ja se kuvattaneen perjantaina ellei mitään suuria murheita esiinny. Perjantaina myös koulun jälkeen kovalla hopulla rynnin ouluun viettämään synttäri\pikkujoulu iltamaa kaverille. "Pikkujouluhan on vaan ihan normi ryyppyilta mutta sillon pidetään tonttulakkeja." - Jani totesi puhelimessa.

Saatiin Haukan kanssa opiston opoille suunnattu esittely usb-tikku jolla on muunmuassa meidän kuvaamat esittelyvideot. Tikulla on myös paljon muuta oleellista tietoa opistosta ja sen ulkoasu on todella hieno (Janne Laine sen teki, hienoa työötä!). Kyllä luulisi kiinnostuksen nousevan kouluamme kohden. Toivottavasti myös videomme osaltaan auttaa koulua saamaan hakijoita vaikka parin pätkän valoihin en itse ollut välttämättä täysin tyytyväinen.

soi: Vesa-Matti Loiri - Meitä Odotetaan Mullan Alla

ps. se tikku on violetti :D

keskiviikko 5. marraskuuta 2008

Se on tehty!

Sitcom saatiin tänään purkkiin vaikka äänipuolella (ei meidän hommia) olikin ongelmia. Kivaa oli. Kauhea väsy päällä koko viikosta. Raportoin vaikka huomenna lisää..

Hyvät yöt.

lauantai 1. marraskuuta 2008

Lauvvantai

Tänään on otsikon ilmoittama päivä. Minulla on jääkaapissa olutta ja ilma on surkea. Mitäpä sitä siis muuta kuin viettämään halloween pippaloita. Pukua ei tullut tehtyä mutta onneksi omistan turkoosi-violetin pipon joka päässä olen entistä kuvottavampi ilmestys, eli se sopinee tähän tilanteeseen.

Lumi tuli eilen sitten ihan kunnolla, myrskysi oikein. "Talvi ylläti autoilijat."- Lukee lehdissä joka vuosi. Itselleni ei tule koskaan yllätyksenä koska talvi on tullut jo 23 kertaa minun elämän aikana eikä kertaakaan ole jättänyt tulematta se. Talvirenkaat ajattelin hommata autoon kunhan ei ole enää tälläiset sohjokelit ja uskallan ajaa kotiin nitä vaihtamaan.

Tiistaina on go-time sitcomin osalta, nyt on kaikki valmiina. Maanantaina vielä kasataan kamppeet ja tiistaina siis harjoittelu. Keskiviikkona the real deal. Eikä edes jännitä, ei ainakaan niin paljoa kuin paloharjoitus videota kuvatessa.

Marraskuun puolelle vaihdettii viimeyöllä noin kello 00.00.01 mikä tarkoittaa, että synttärit on 2 viikon päässä. Miksi sitä silti odottaa vaikka tietää, ettei mitään hienoa enää tule tapahtumaan\tehtyä.. Olemme kälviällä Media-Assistenttipäivillä ja sieltä palatessa on tuo 14 päivä ja ajan opistolle päästyä suoraan ouluun ja käväsen varmaan parilla Snookerissa.

Lainaus: "En minä ole virtahepo, vaan Muumipappa!"
Tuli äskö muumeja telekkarista

moro!