keskiviikko 16. kesäkuuta 2010

Anarkiaa

En sitten uhallakaan käynyt tiistaina ja keskiviikkona koulussa koska aimmin oli sovittu niiden olevan vapaita. Ensi tiistaihin mennessä pitäisi olla 2 sarjakuvaa + omakuvan valmiina. Keskiviikkona taitamme sitten kaikista tuotoksista lehden.

Toinen sarjakuva on helppo tehdä mutta toisen aihe on kyllä tosi sylettävä. Pitäisi tehdä sarjakuva johon upottaa 8 käännekohtaa omasta elämästään. Sarjakuvan henkilön tulee olla joku muu kuin itse. Ärsyttävä aihe, ja sivuja pitää olla vähintään 5.

Kuva kuitenkin, ettei ole koulua ja saa valvoa ja nukkua. Huomenna alan sitten väsäilemään sarjakuvia, ettei jää viimetippaan tai pahimmassa tapauksessa kokonaan tekemättä.

Huomenna myös Teron kanssa palaveri Joppe-sarjiksen tiimoilta. Suunnitellaan uusia strippejä jne.

Soi: MTV:n kökkösarjat pyörii telkkarissa.

maanantai 14. kesäkuuta 2010

Uudet kannut ja aikataulusta poikkeamista

Hommasin uudet kuulokkeet ja täytyy sanoa, että en ois aiemmin uskonut kuin suuri vaikutus voi huippukuulokkeilla olla verrattuna joihinkin tavallisiin. Uskomattoman nättiä äänenlaatua.

Koulussa ei oikein opettaja osaa pysyä päätöksissään ja näillänäkymin taitaisi olla koulua niin huomenna kuin keskiviikkonakin vaikka vielä viimeviikolla oli tarkoitus, että vain maanantaina olisi koulua ja loppuviikko sitten itseoppimista. Melko perseestä ku joka päivä vaihtuu suunnitelmat.

Jos katsoisi kohta tuon Italia - Paraguay ottelun loppuun.

Soi: Rev Theory - Hell Yeah

sunnuntai 13. kesäkuuta 2010

Huoletonta stressiä

Sarjakuvan pitäis olla valmis huomenna mutten ole aloittanutkaan. Tarina on pääpiirteissään mielessäni mutta ei vain saa aikaiseksi aloittaa piirtämistä. Maanantaina on koulua ja kritiikki näistä sarjakuvista mutta loppuviikko on sitten itsenäistä työtä seuraavan sarjakuvan tiimoilta. Ajattelinkin, että teen tänään iltasella vain pikaisen kuvakäsiksen sarjakuvasta ja sanon opettajalle, etten kiireitteni takia kerennyt tehdä valmiiksi ja, että voisin tehdä sen sitten ensi viikon aikana loppuun. En siis ota asiasta mitään stressiä.

Ostin äsken tuulettimen ja olen erittäin iloinen. Pinistä asioista ilostuminen on hauskaa. Viimeviikolla sain mr. musclella vihdoin avattua vessan lavuaarin tukoksen ja olin siitä mielissäni. Tiistaina jaettiin ruokapaketteja ja hain sieltä itselleni satsin ja hämmästyin ilmaisen ruoan määrästä.

Kela ärsyttää tällähetkellä hieman. En koskaan oo niiden asioista tajunnu mitään enkä nyt ole aivan varma, että miten käy opintolainahakemuksen kanssa. Voi olla, että voin nostaa sitä nyt vain 300. Pitäisi jotenkin kyetä maksamaan sitten heinä- ja elokuun vuokratkin. Saas nähdä miten käy.

Soi: Kingston Wall - Another Piece of Cake

lauantai 12. kesäkuuta 2010

Jalkapallo

Jostain syystä ei näihin alkaneisiin MM-kisoihin vielä ole saanut kunnon fiilistä. Vaikka suosikkini argentiina pelasikin jo Lionel Messin johdolla tänään ensi ottelunsa, en päässyt kunnon kisafiilikseen. No onneksi tässä on kuukausi aikaa.

Pitäisi maanantaille piirtää sarjakuva jostain asiasta mitä inhoaa. En ole vielä keksinyt aihetta saati tarinaa. Huomenna menee varmaan koko päivä sen parissa.

Nyt ei soi mitään vaan katson Englanti - USA Pelin viimeisiä minuutteja.

Terveiset Lapista

Paljon on tapahtunut viimekirjoittelusta. Opiskelen nykyisin Torniossa ammattikorkeassa medianomiksi. Ensimmäinen vuosi on lopuillaan ja enää on käymättä kesäkurssi jossa opiskelemme sarjakuvien tekoa. En saanut kesätöitä ja otin tämän kurssin, että saisin opintotukea ja vuokran maksettua. Enää pitäisi keksiä tapa selvitä elo- ja heinäkuusta.

Tilanteet ovat muutenkin muuttuneet radikaalisti. Minulla on nykyisin tyttöystävä. Outoa kun ei ahdista ollenkaan. Olen erittäin iloinen koska tuntuu, että tämä onnistuu vihdoin.

Kesälle ei ole suunnitelmia olemassa kuin 1 varma. Lähden muutaman ystävän kanssa ajelemaan autolla ruotsin läpi norjaan. Reissuun lähdemme heinäkuun alussa ja tarkoitus on viipyä noin viikko. Odotan jo innolla tuota reissua.

En kirjoita tämän enempää, ettei ala tuntumaan väkisin väännetyltä. Josko sitä innostuisi silloin tällöin vielä päivittämään kuulumisia.

Soi: Nico Vega - Wooden Dolls
Laulusta lainattua: "We dear are all wooden dolls. Plastic hair on my head keeps me small. These walls between men are built off of fear of eachother."